WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.


WiseGolfin tarjoama kokonaisuus, yrityksen ketteryys sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vaikuttivat Hattula Golfin järjestelmävalintaan. Käyttöönotto aloitetaan välittömästi, ja järjestelmä on käyttövalmiina golfkauteen 2024 lähdettäessä.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kymmenen toimintavuotta ja yli 155 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: ajanvaraus, asiakkuudenhallinta, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus vakuutti


Jo valmiina olevat ominaisuudet yhden järjestelmän alaisuudessa mahdollistavat nykyaikaisen ja laadukkaan toiminnan asiakaspalvelun yhteydessä, loppuasiakas eli pelaaja tässäkin etusijalla. Järjestelmänvaihdos tukee ja on osa aiemmin aloitettua linjaa Hattula golf-palveluiden asioinnin, sekä hallinnon sähköistämisestä ja tehostamisesta.

Sitoutuminen järjestelmän kehittämiseen yhdessä asiakaskenttien kanssa, ja avoin tiedottaminen kehitysputkessa olevista asioista ovat omaan silmään varsin isoja valinnan puolesta puhuvia asioita, ottaen lisäksi huomioon järjestelmän jo erinomaiset valmiit ominaisuudet. Uskon, että Wisegolf on tulevaisuudessa valintana aivan ”no-brainer”.

Mitä pelaajan tulee huomioida?

Suosittelemme pelaajia tarkistamaan Nexgolfiin kirjautumalla omien tietojen ajantasaisuuden, ja korjaamaan tarvittaessa esimerkiksi puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

WiseGolf-järjestelmän käyttöönoton myötä Nexgolfin osalta jatkamme käyttöä kilpailumoduulin kanssa.

Tiedotamme projektin etenemisestä kotisivuillamme ja uutiskirjeissä esimerkiksi käyttöohjeiden osalta.

Lisätietoa yrityksestä:

WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista.
www.wisenetwork.fi