Jäsenkirje Hattula Golfin jäsenille 10/2024

Golfkausi 2024 alkaa olla loppuitkuja vaille valmista. Kenttä on avoinna niin kauan, kun lumi ei ole maassa ja kenttäalueella ei maa ole jäätynyt. Kesägriineille pelataan toistaiseksi ja siinä vaiheessa, kun kelit heikkenee tai viimeistään lokakuun lopulla siirrymme talvigriineille. Muistattehan, ettei jäisellä kentällä ei saa pelata.
Klubi ja golfmyymälä palvelevat lokakuun ajan ma-pe 10–17 ja la-su 10–16. Tervetuloa.

Golfkausi on ollut ilmojen puolesta loistava ja kenttä superkunnossa koko kesän. Siitä suuri kiitos kentän hoitajillemme Tiinalle ja Villelle, sekä kesä Hessuille, jotka ruuhka-aikana hoitivat työnsä. Kiittää pitää myös klubin väkeä Anttia, Samppaa, Sannaa ja Tarjaa sujuvasti menneestä kesästä.

Klubi ja golf myymälä palvelee lokakuun ajan ma-pe klo 10–17 ja la-su 10–16 säävarauksella.
Loistavan palautteen saanut golfkirppis on avoinna myös koko talvikauden klubin ollessa avoinna, joten laittakaahan kiertoon tarkoitetut golfvälineet kirppikselle ja tarkistakaa, mitä aarteilta kirppikseltä löytyy tulevan kauden tarpeisiin.

Hattula Golf ja Fun Golf on suunnitellut tulevan talven osalle taas uutta golfin harrastamiseen. Tiedotamme niistä tarkemmin, kun asiat etenevät. Simulaattorit ovat jo täydessä käytössä ja muutakin kivaa on tiedossa.

Kuntosalikortit ovat hankittavissa ja jäsenhintahan on puolelta vuodelta jäseniltämme hinta on 90 € ja kuukausikortti 20 €. Kuntosalille pääset treenaamaan joka päivä aamusta iltaan, miten sinulle sopii.

Vuoden 2025 jäsen ja pelioikeushinnat on julkaistu hinnasto osioissa. Huomioittehan pelioikeuden hintaan vaikuttavan arvonlisäveron muutoksen vuoden vaihteessa. Jäsenmaksun suuruus 89/69/39 € ovat samat kuin viime vuonna.

Pelioikeuden tarjoushinta aikuisille on edullinen 590 €, joka pitää saman perheen alle 15 v. juniorin pelioikeuden jäsenmaksulla. Tarjous on voimassa poikkeuksellisesti jouluaattoon 24.12.2024 saakka johtuen Alv muutoksesta. Olemme tarkistaneet alaspäin myös nuorten ja opiskelijoiden pelioikeusmaksuja, lue lisää pelioikeuksista nettisivuiltamme hinnat osiosta.

Hattula Golf osallistuu seniorimessuille Hämeenlinnassa Loimua Areenalla marraskuun alussa 2-3.11.2024. Tervetuloa hankkimaan lahjakortit, jäsenyydet ja pelioikeudet pelikaudelle 2025,
tai muuten vaan moikkaamaan meitä messuilla.

Oletko hankkimassa uutta asuntoa? Seniorimessuilla osastollamme myös uuden 50+ asuntoalueen ensiesittely.
Tule tutustumaan alueen hankkeeseen, josko Sinullekin löytyisi sopiva asunto Hattulan golfkentän välittömästä läheisyydestä.

Nyt on paras aika putsata mailat ja tarkistaa grippien kunto tulevaa kautta silmällä pitäen. Mikäli mailasi tarvitsee uudet gripit vaihdamme ne veloituksetta ostaessasi uudet gripit myymälästämme

Hattula Golfin myymälästä löydät parhaat golfarin lahjat lahjaksi tai joulupakettiin. Mikäli et keksi mitään juuri nyt, niin hanki lahjakortti, jolloin lahjan saaja saa mieluisimman lahjan juuri Sinulle.
Alla tarjouksia, jotka ovat voimassa joulukuun 15pv. saakka tai niin kauan kun tavaraa riittää…

Erä Wedgejä 50,52,54,56 ja 58 49 € kpl
Cleveland Wedget 2kpl 300 €
Paragon putterit 49 € kpl
10 kpl See More huippu puttereita 220 € kpl tule ja fittaa putteri itsellesi!
Cleveland putterit 150 € kpl
Naisten ja miesten Adidas, Under Armour ja Ecco Golfkengät ovh-20 %
Miesten Stuburt Golfkengät 99 €
Miesten Bambu alushousut osta 3 maksa 2 myös ”miesten kokoja”
Unisex Bambu poolopaidat 39 € kpl
Miesten ja Naisten sadeasut ovh 30 %
Miesten kaikki pikeepaidat 59 € kpl tai 100 € 2kpl
Kaikki miesten ja naisten neuleet ovh -20 %
Loput Cutter&Buck Neuleet 49 € kpl
Kaikki Naisten ja Miesten Housut ovh -20 €
Kaikki tyttöjen ja poikien vaatteet ovh -20 %
10 kpl etäisyyskiikareita 99 € kpl (ovh 189 €)
8 kpl Chip Golfkärryä 199 € kpl (ovh 289 €)

Tässä osa tarjouksista. Tule ja hae omasi ennen kuin loppuvat
Hattula Golfin Golfmyymälä palvelee lokakuussa ma-pe 10–17 ja la-su 10–16 säävarauksella Tervetuloa Hattula Golf Hattulantie 547 13700 Parola p.0600 550 126