Hyvää alkavaa Golfvuotta 2024

Vuosi 2023 alkaa kääntymään viimeisiin hetkiin tätä kirjoittaessani.

Vuosi on monelta osin varsin positiivinen, saatiinhan kenttä taas entiseen loistoonsa Tiinan ja Villen ammattitaitoisissa käsissä. Kesäkaudella golfkenttä oli kiihtyvässä tahdissa käytössä. Rangella käytiin edellisen vuoden tahtiin ja Padeliakin pelattiin jonkun verran. Toki hyvänä asiana oli se, että kaikki halukkaat mahtuivat pelaamaan lyhyelläkin varoitusajalla ja mikäli olit yksin tai kaverisi kanssa, niin yleensä peliaika löytyi tulemalla golfkentälle.

Talvikaudella Fun Golfin simulaattorit ovat käytössämme, joko varaamalla vuoro itsellesi Fun Golfin sivujen kautta, tai tulemalla tiistaisin senioreiden mukaan klo 10-12 ja 12-14. Torstaisin pelivuorot ovat voimassa kaikille Hattula Golfin jäsenille. Olemme saaneet peliajat 10-12 ja 12-14 kaikkien jäseniemme käyttöön. Hinta kahden tunnin peleistä on 7,50 € / 2 tuntia ja mukaan mahtuu vuoroa kohden 8 henkilöä. Varaukset Hattula Golfin sivuilta ja sieltä kilpailumoduulista.

Myös lyöntipaikat verkkoon on käytössänne klubin ollessa avoinna (ma-pe klo 10-15) tai sopimuksen mukaan. Myös Hannun opetusryhmät toimivat kevään aikana. Niistä tiedotamme lisää myöhemmin.

Kuntosalimme on käytössä joka päivä, siten kuin Sinulle sopii. Jäsenistölle kuntosalin käyttö on todella edullista ja salikortin voit ostaa Tarjalta klubin auki ollessa.

Pelikausimaksutarjous: Muistattehan, että pelikausi maksu tarjous on voimassa tammikuun loppuun saakka. Aikuisen mukana alle 15v. juniori jäsenmaksun hinnalla.

Yrityksille tarjolla monenlaisia yhteistoiminnan mahdollisuuksia. Näkyvyyttä kentällä, sähköisillä mainostauluilla Parolan keskustassa ja Klubilla, pelioikeudet ja peliliput kentälle, yrityskilpailut, juhlat tai kokoukset joko klubilla tai Kartanoravintola Pehtoorissa. Yrityksen logopallot, vaatteet tai vaikkapa yrityksen kynät yrityksen logoilla. Kysy yhteistoiminnan malleista lisää Retsiltä retsi@rroy.fi tai 0400 499 388

Palvelemme Tammi-Helmikuussa ma-pe klo 10-15 tai sopimuksen mukaan.

Toivotamme Hattula Golfin vanhoille ja uusille jäsenillemme

Oikein Hyvää alkavaa Golf vuotta 2024

Golfterveisin

Tarja, Antti, Retsi, Tiina ja Ville